Prodejna je v plném provozu. Dodržujte prosím tyto pravidla.

Brousek na nože Wüsthof

 
 
Dostupnost Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do
1.7.2021
880 Kč    
Kód produktu 4343
Značka Wüsthof
Kategorie Brousky a ocilky
Záruka 2 roky
 

Brousek na nože Wusthof.

  • Dva keramické ostřící kotouče pro rychlou a snadnou údržbu ostří.
  • Na rozdíl od brousků s břity se slinutých karbidů je tento systém šetrnější k nožům.
  • Pro použití levou i pravou rukou.
  • Nerozbitné pouzdro funguje jako ochrana rukou
  • Speciální protiskluzové gumové nožičky drží brousek na místě na každé pracovní ploše
  • Dva keramické kotouče brousí ostří rovnoměrně po celé délce pod optimálním úhlem

Postup:

  1. Držte rukojeť brousku pevně jednou rukou a vložte zadní konec čepele svisle do drážky s brusnými keramickými koto
  2. Za použití mírného tlaku na čepel, jednoduše protáhněte po celé její délce do špičky
  3. Opakujte tuto akci dle otupení ostří
  4. Ostří můžete stejně snadno naostřit protahováním čepele tam či zpět mezi brusnými kotouči

Na výrobu nožů značky Wüsthof Dreizack Solingen jsou používány výhradně ty nejlepší výchozí materiály. Kované nože Wüsthof vznikají z jednoho kusu chrom-molybdenové oceli ve 40ti pracovních krocích. Od kování, přes tvrzení až k broušení a montování nožů. Doživotní záruka od Wüsthof Dreizack Solingen.

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

wusthof

WÜSTHOF je německá rodinná firma, která již po sedm generací vyrábí s nadstandartní péčí nože proslulé po celém světě. Jejich čepele jsou kovány ze špičkové, nerezové, nožířské oceli. Nože WÜSTHOF vynikají skvělými užitnými vlastnostmi a zaujmou kvalitním zpracováním. Vysoký komfort při jejich použití je dán ergonomicky tvarovanými rukojeťmi a perfektním slícováním jednotlivých částí, které zabraňuje zachycování nečistot.

Produkty této značky tak splňují i náročné hygienické normy. Tajemství perfektní ostrosti a dlouhé životnosti nožů WÜSTHOF spočívá ve speciálním procesu broušení řízeném a kontrolovaném počítačem. I to je jeden z důvodů, proč jsou dnes oblíbeny profesionálními šéfkuchaři i nadšenými amatéry ve více než 80 zemích.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.